Volkswagen Passat

1.6Tdi 105Hk Bluemotion Cruise Full-servicehistorikk ++
Årsmodell 2012
Km.stand 111 000
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 99 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Volkswagen Passat 2012 modell 1.6Tdi 105Hk Bluemotion

Vi har gleden av å presentere en velholdt Volkswagen Passat 2012 modell til salgs. Denne passaten har en drivstoffeffektiv 1.6Tdi motor med 105Hk. Med Bluemotion-teknologi kan du forvente lavere drivstofforbruk og reduserte utslipp.

Bilen kommer med cruise control, som gir deg muligheten til å nyte en behagelig og avslappende kjøreopplevelse på lange turer. Enten du foretrekker en jevn kjøring på motorveien eller en mer avslappet kjøring i byen, vil cruise control-funksjon sikre en behagelig og stressfri kjøretur.

Denne Passat'en har også en full-servicehistorikk, noe som er en trygghet for den kommende eieren. Vi har all dokumentasjon på service, vedlikehold og reparasjoner, slik at du kan være sikker på at denne bilen har blitt tatt godt vare på.

Kilometerstanden er kun 111.000 km, noe som betyr at denne bilen har mange mil igjen å tilby. Med en pålitelig Volkswagen-motor kan du forvente en driftsikker bil som er klar for mange flere eventyr.

Ikke gå glipp av sjansen til å skaffe deg en pålitelig og kjørevennlig bil til en konkurransedyktig pris. Ta kontakt nå!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen