Suzuki Swift

1.2 Hybrid 4WD /Adapt.Cruise /Navi /Kamera /Filvarsler+
Årsmodell 2019
Km.stand 49 100
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Nenset
Totalpris 178 000,-
Kontakt Christian Hunkilen om denne bilen
932 15 332 ch@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

MEGET GODT KJØP PÅ EN FLOTT SWIFT, MERK AT DENNE ER KJØPT NY I NORGE OG KUN HATT 1-EIER OG FULGT OPP HELE VEIEN!

Vi har fått inn på lager en strøken Suzuki Swift 4X4 som har relativt lav kjørelengde. Bilen ser meget pen ut og anbefales sett og prøvd for de av dere som er på jakt etter en allround bil som fungerer utmerket bybil, vinterbil, eller rett og slett turbil.

Bilen skårer bra på komfort og sikkerhet og oppleves som en voksen bil i småbilklassen! Servicer er utført og bilen har gjenværende nybilgaranti som løper ut 23.april 2024 eller passete 100.000km så her handler man trygt og godt.

Ellers er bilen meget godt utstyrt og har det meste man har behov for. Her gjelder det å være tidlig ute for å sikre seg denne snertne bilen.

Bilen står klar for rask levering hos oss i Skien og kan overtas omgående. Har du noen spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi hjelper deg så godt vi kan og tilbyr deg de beste avtalene skreddersydd etter dit behov. Velkommen til oss for en hyggelig handel.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen