Rexton

Sterk, romslig og trygg er stikkord for den nye utgaven av Rexton. Med 4×4 og lavserie kan du være sikker på at Rexton alltid tar deg frem – uansett kjøreforhold.

Fra 729.900,-

Nye Rexton - tar deg alltid frem

Den nye utgaven av Rexton er tryggere, kraftigere og tøffere. Med blant annet ny front, nye felger og fire nye hovedlys ser den tøffere ut enn noen gang.

Denne autentiske SUV-en er en fryd å kjøre, og teknologien om bord setter en ny standard for luksus, komfort og sikkerhet. Med 4×4 og lavserie som standard, kommer den alltid frem dit du skal.

Kraft og trygghet

Rexton bygger på den typiske SUV-arven, men skaper en unik stil. Den nye utformingen av radiatorgrillen, frontlyktene og støtfangeren forsterker inntrykket av styrke.

De karakteristiske, dynamiske linjene på sidene gir Rexton sin staselige eleganse. Høy hengervekt gjør den til den ultimate arbeidsbil.

Interiør

Interiøret er preget av kvalitetsmaterialer. Setene er designet for optimal ergonomi og reduserer tretthet på lange reiser.

Oppvarmede seter

Rexton kommer med oppvarmede seter både for forseter og bakseter.

Ventilerte seter

Setene foran leveres med ventileringsfunksjon, som gir en komfortabel kjøretur.

Infotainment

I kupeen finner du en 12.3″ Infotainment-skjerm, som inneholder en lang rekke kjøretøy- og underholdningsfunksjoner.

Tiltalende interiør

Interiøret er både stilrent, praktisk og tiltalende.

Moderne og brukervennlig

Velg farge

Sikkerhet i fokus

Rexton setter alltid sikkerheten først. Med en kombinasjon av avanserte teknologier og omfattende sikkerhetsfunksjoner, er Rexton designet for å gi deg trygghet og beskyttelse under kjøringen.

Blindsonevarsling

Med blindsonevarsling har du til enhver tid full kontroll over andre kjøretøy i veibanen.

Filskiftevarsling

Kameraet som er montert foran på kjøretøyet identifiserer kjørefeltmarkeringene, og systemet vil advare føreren hver gang kjøretøyet begynner å bevege seg ut av kjørefeltet med mindre retningsviserne er slått på i den retningen.

Fjernlysassistent

Bilen senker automatisk fjernlyset når et kjøretøy som nærmer seg oppdages, noe som gjør for eksempel nattkjøring enklere.

Bli kontaktet

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.