MG Cyberster

MG feirer 100 år med århundrets elektriske sportsbil. Forventes i salg i Norge i slutten av 2024.

MG Cyberster: En elektrisk sportsbil for fremtiden

MG Cyberster er en elektrisk sportsbil lansert for å feire det britiske merket MG sitt 100 års jubileum. Her tar skaperne av salgssuksessene MG4 og MG ZS EV et stort skritt videre inn i den elektriske fremtiden. Denne bilen er garantert å gi en unik kjøreopplevelse og er et blikkfang på veien med sin moderne og ikoniske design. MG Cyberster er planlagt å komme for salg i 2024. *NB bildene er av konseptbil

Elegant og moderne design

MG Cyberster henter inspirasjon fra den klassiske MGB Roadster og presenterer en moderne tolkning av en tidløs klassiker. Det slående designet består av en elegant og strømlinjeformet silhuett, samt de karakteristiske runde frontlysene. Resultatet er en bil som forener britisk sjarm og moderne estetikk på en lekker måte.

Imponerende ytelse

Rekkevidde er enda ikke bekreftet, men er forventet å være på linje med rekkeviddevinnerne. MG Cyberster vil med all sannsynlighet ha en ytelse som er like imponerende som designet. Det effektive batterisystemet og banebrytende energigjenvinningsteknologi til MG sørger for at du kan nyte en kraftfull og smidig kjøreopplevelse.

En ny standard for elektriske sportsbiler

MG Cyberster representerer en ny standard for elektriske sportsbiler og viser hvordan fremtiden for bilindustrien er både elektrisk og innovativ. Denne bilen er en perfekt kombinasjon av design, ytelse og teknologi som vil forvandle måten du tenker om elektriske biler.