Musso Grand

Nye Musso Grand er en pickup i ordets rette forstand: en sterk, solid og praktisk partner for både arbeid og fritid. En pålitelig arbeidshest som alltid får jobben gjort.

Fra 639.900,-

Musso Grand

Med 4×4, lavserie,  suveren trekkraft, moderne design og sterk motor, er Musso Grand er en pickup som alltid oppfyller dine behov.

En kraftig og allsidig pickup som kombinerer imponerende ytelse, komfort og pålitelighet. Med Musso Grand får du en robust arbeidshest som er klar for eventyr og utfordringer.

Den har et tøft og muskuløst utseende som kombinerer moderne estetikk med funksjonalitet. Det store lasteplanet gir deg rikelig med plass til å transportere alt du trenger.

Kraft til å imponere

Under panseret på Musso Grand finner du en kraftig og effektiv 2,2 liter dieselmotor med 202 hk og 441 NM, som leverer imponerende ytelse. Uansett om du kjører på motorveien eller klatrer bratte fjellstier, vil Musso Grand levere den kraften og responsen du trenger.

Det karakteristiske og lange lasteplanet forsterker inntrykket av styrke. Med avansert firehjulstrekkteknologi kan du stole på at Musso Grand takler ulendt terreng og utfordrende forhold.

Interiør

Musso Grand er ikke bare en pålitelig arbeidsbil, den tilbyr også høy komfort, et velutstyrt interiør og gode kjøreegenskaper. Det romslige interiøret gir god plass til både sjåfør og passasjer.

12,3" Stor multimedieskjerm

Den avanserte infotainmentsystemet holder deg tilkoblet og underholdt, uansett hvor veien tar deg. Multimediesystemet kan kobles opp med både Apple CarPlay og Android Auto.

Oppvarmet ratt

Musso Grand leveres med oppvarmet ratt som standard, som kommer godt med på kalde vinterdager.

Funksjonelt design

Interiøret er funksjonelt, tiltalende og brukevennlig.

Velg farge

Sikkerhet

Sikkerhet er en topprioritet i Musso Grand. Den er utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner og førerassistansesystemer som hjelper deg med å håndtere ulike kjøresituasjoner og reduserer risikoen for ulykker. Musso Grand gir deg trygghet og beskyttelse under alle forhold!

Ryggevarsling

Assisterer føreren ved rygging ved å oppdage kjøretøyer som nærmer seg.

Filskiftassistent

Oppdager raskt nærgående kjøretøy bakfra og advarer sjåføren med et blinkende lys i sidespeilet.

Blindsonevarsling

Oppdager kjøretøyer som nærmer seg i blindsonen og advarer føreren med et blinkende lys i sidespeilet.

Autonom nødbrems

Bidrar til å unngå eller dempe kollisjon ved å oppdage kjøretøy bevegelse eller stillestående kjøretøy, og advare sjåføren på forhånd

Filskiftevarsel

Advarer sjåføren hver gang kjøretøyet begynner å bevege seg ut av kjørefeltet, med mindre retningsviserne er i bruk.

Kollisjonsvarsling

Varsler sjåføren når et annet kjøretøy eller fotgjenger dukker opp i veien til kjøretøyet.

Fjernlysassistent

Senker automatisk fjernlyset når bilen oppdager et møtende kjøretøy, noe som gjør for eksempel nattkjøring enklere.

Bli kontaktet

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.