Torres EVX

Med sitt futuristiske design, avanserte batteriteknologi og en imponerende rekkevidde, tar Torres EVX kjøring til nye høyder. Endelig i Norge!

Fra 429.900,-

Torres EVX - endelig i Norge

Nå lanseres Torres EVX – en romslig og elektrisk SUV med tøft design, romslig plass, 1.500 kg hengervekt høy kvalitetsfølelse.  Med rekkevidde fra 462-635 km (WLTP urban/kombinert) på en enkelt lading, passer den godt for både kortere hverdagskjøring og langturer.

Tilgjengelig for prøvekjøring nå! Introduksjonspris fra kr. 429.900.

Futuristisk design

Med tøffe og dristige linjer som skaper et sterkt og dynamisk uttrykk, skaper Torres EVX blikkfang på veien.

Tøff front

Den tøffe fronten med lys-blokker gir bilen en egen identitet.

Tradisjonell SUV

Bilens bakdel gir følelsen av styrke, som en tradisjonell SUV.

LED frontlys

Optimalisert synlighet gjennom LED-hale og LED bremselys, delt 50/50

Interiør

På innsiden gir Torres EVX en luksuriøs opplevelse med et interiør preget av materialer av høy kvalitet og moderne designelementer. Den romslige kupéen og det enorme bagasjerommet gjør den til en allsidig bil som passer for familieeventyr og hverdagsbruk.

Finn din seteposisjon

Med 8-veis elektronisk setejustering, kan du finne den seteposisjonen som passer for deg.

Infotainment

Den 12,3 tommer Intotainment-skjermen gir full oversikt.

Ventilering i forseter

Ventilering i forsetene er godt på varme sommerdager. Kun illustrasjonsbilde, da bilene til Norge får sort interiør.

Oppvarmede seter

Alle seter kan oppvarmes for å sikre en varm og komfortabel kjøretur. Kun illustrasjonsbilde, da bilene til Norge får sort interiør.

Romslig plass i baksetet

Andre seterad kan vippes opp til 32,5 grader for å gi ekstra komfort på lange reiser.

Stor plass til bagasje

Et fleksibelt bagasjerom gir lastekapasitet fra 703-1662 liter.

Batteri og lading

I hjertet av Torres EVX finner du det banebrytende Blade-batteriet, som er utviklet for maksimal sikkerhet og kraft. Med støtte for 3-fas-lading, gir Torres en rask og effektiv ladeopplevelse. Den 73,4 kWt store batteriet kan oppnå maks ladeeffekt på 120 kW.

Batterikapasitet

Det 73,4 kWh store Blade-batteriet kan ta maksimal effekt på 120 kW. Med støtte for 3-fas-lading, gir Torres en rask og effektiv ladeopplevelse.

Blade-batteri

Torres EVX leveres med det banebrytende Blade-batteriet som standard. Blade er anerkjent for å være blant verdens sikreste batterier.

Ekstern opplading med V2L-funksjon

Med «Vehicle-to-Load» (V2L) kan Torres EVX levere elektrisitet til eksterne strømkilder via V2L-ombordlader.

Sikkerhet i fokus

Elektronisk stabilitetskontroll

Elektronisk stabilitetskontroll (ESC) bruker en kombinasjon av inngrep på gasspedalen og bremsing av individuelle hjul for å bidra til å opprettholde retningsstabilitet på alle veityper og under ugunstige værforhold.

Intelligent Adaptive Cruise Control

Intelligent Adaptive Cruise Control (IACC) tilpasser kjøretøyets hastighet automatisk basert på trafikkforholdene. Ved å hjelp av sensorer, tilpasser systemet automatisk avstanden til kjøretøyet foran og kontrollerer hastigheten for å opprettholde jevn flyt i ulike kjøresituasjoner.

Blindsonevarsling

Blindsonevarslingssystemer bruker sensorer for å overvåke kjøretøyets omgivelser og gir føreren advarsler om potensielle hindringer i de ikke-synlige områdene ved siden av eller bak kjøretøyet. Dette bidrar til å redusere risikoen for farlige situasjoner ved filskift.

Automatisk nødbrems

Automatisk nødbremsesystem (AEB) hjelper til med å unngå eller minimere risikoen for kollisjon ved å oppdage langsomt bevegelige eller stående kjøretøy og varsle føreren i forkant.

Åtte airbager

Vær maksimalt beskyttet med hele åtte airbager i bilen.

Tilhenger-stabilisator

Trailer Stability Assist (TSA) bidrar til å opprettholde stabiliteten til tilhengeren under kjøring ved å overvåke bevegelsene og responsene til både bilen og tilhengeren.

Velg farge

Bli kontaktet

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.