Selge bruktbil? Vi kjøper din bil

Har ditt bilbehov endret seg? Har du en bil å selge? Fyll ut skjema nedenfor hvis du ønsker å få et tilbud på din bil.

La oss håndtere salget av bilen din for deg, og gi deg en rekke fordeler. Du trenger ikke å bruke tid på å ta bilder, lage annonser, vise bilen til interesserte kjøpere eller arrangere prøvekjøring. Vi tar oss også av eventuelle servicebehov, reparasjoner, vasking og klargjøring. I tillegg tar vi oss av alt papirarbeidet, inkludert omregistrering og kontrakter. Du vil få rask oppgjør, og vi tar ansvar for bilen etter at den er solgt. Studier viser at forbrukere foretrekker å kjøpe bruktbiler fra forhandlere fremfor privatpersoner. Ved å la oss kjøpe bilen din, slipper du også å bekymre deg for reklamasjonsansvar i 2 år overfor den nye eieren.

Vi trenger registreringsnummer og kilometerstand på bilen. I tillegg bør det fremkomme informasjon om bilens generelle tilstand, eventuelle skader og andre relevante opplysninger knyttet til bilen.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
Last opp bilder av bilen din fra forskjellige vinkler. Eksteriør + Interiør.

Trenger du veiledning?


Christian Hunkilen

Plassjef / Salgssjef bruktbil 932 15 332 ch@kars.no

Houssain Khaled

Partner, Innkjøp 414 74 234‬ hk@kars.no

Med over 25 år i bransjen har vi lært mye om å forstå våre kunders behov og finne den perfekte bilen for dem. Enten du leter etter drømmebilen, den pålitelige daglige “til-å-fra-bil” eller ønsker å utforske vårt store utvalg av nye biler fra MG Motors, KGM Mobility eller Subaru, er vi her for å hjelpe.

Vårt MECA verksted tilbyr alt innenfor service og reparasjoner. Er uhellet ute, kan vårt skadesenter for store og små bilskader være til assistanse.

Ring til oss på 35 55 55 07 da hjelper vi deg videre.

Kontakt oss

Ring til oss på 919 22 017
og vi hjelper deg videre.

Åpningstider

Man-Fre: 08:00 – 16:00
Lør/Søn: Stengt