Porsche 911

CARRERA S 400HK /SportChrono /Soltak /Cruise /PDC /BOSE
Årsmodell 2012
Km.stand 65 400
Girkasse Automat
Avdeling KARS Nenset
Totalpris 950 000,-
Kontakt Jonas Chaer om denne bilen
951 59 752 jgc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

På jakt etter en herlig Carrera S? Da anbefaler vi at du ser nærmere på dette smykket!

En meget pen og velholdt Porsche 911 Carrera S PDK. Bilen har en meget delikat fargekombinasjon, Anthracite Brown Metallic utvendig og helsort innvendig med utvidet skinn-pakke. Fargen er helt nydelig og anbefales sett i virkeligheten. Videre bør du studere alt utstyret, denne er fullastet med masse flott utstyr. Merk at denne bilen har alt det en slik 911 MÅ ha!

Siste eier, en voksen mann som har tatt godt vare på bilen helt siden 2019! Fulgt opp hos Porsche verksted hele veien og vært under garanti hele tiden.
Ikke vært vinter eller bane-kjørt. Behandlet med forsiktighet og entusiasme, det synes på hele bilen. Se hvor fin bilen er innvendig og utvendig. Lakken er behandlet med keramisk forsegling.

Bilen har alle de riktige kodene en slik Porsche må ha. En sportsbil få andre merker kan måle seg med! Her har man 400hk med bakhjulstrekk som gir den skikkelige sportsbilfølelsen! Sportseksosen som man aktiverer med et tastetrykk gir deg smilet om munnen samt en kjøretur du sent kommer til å glemme!

Bedre utstyrt 911 med full historikk, nydelig farge oppsett er ikke lett å oppdrive. Lyden fra 3.8 Boxer suge-motoren er helt fantastisk og kan ikke sammenlignes med noe annet. Sports eksosen på denne bilen hadde ikke begrensninger i sin tid og er et eget orkester om man ønsker å ha åpne spjeld!


Bilen står klar for levering, velkommen til oss for en hyggelig bilopplevelse.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen