MG 4

Extended Range+ 77kWh / 520KM WLTP / Fullutstyrt bil!
Årsmodell 2023
Km.stand 6 500
Girkasse Automat
Avdeling KARS Nenset
Totalpris 379 000,-
Kontakt Jonas Chaer om denne bilen
951 59 752 jgc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Her har du muligheten til å gjøre et skikkelig godt kjøp på vår flotte administrasjonsbil tatt ut ny 31.10.2023 og spekket opp med det som var mulig. Komplett bil med to sett hjul, matter og ladere.

MG har nå kommet med et alternativ på MG4 med enda lenger rekkevidde. Til sammenligning med lillebroren “Luxury“ har extended range større batteripakke, lengre rekkevidde, flere hestekrefter som også gir raskere sprint fra 0-100 km/t, samt raskere lading på hele 144 KW DC ved hurtiglading.


Bilen har rekkevidde på 520 km WLTP, og NAF har målt rekkeviddetapet på vinteren til ca. 20%. Med 144 kw DC på hurtiglading kan du hurtiglade 100 km på ca 15min.

I tillegg er det en svært brukervennlig og lettkjørt bil, som har rukket å bli svært populær. Bilen har et supert utstyrsnivå i forhold til prisen, her får du med blant annet varmepumpe, forvarming av batteri, oppvarmet ratt og seter foran, APP m/fjernkontroll slik at du kan varme opp bilen og gjøre den isfri før du skal ut å kjøre, el. justerbart førersete, LED-lykter, induksjonslading av telefon, Apple CarPlay, blindsonevarsler ++

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen