MG Marvel R

Performance 4WD BOSE Grått-Interiør Navi Adc Panorama++
Årsmodell 2022
Km.stand 9 500
Girkasse Automat
Avdeling KARS Nenset
Totalpris 369 000,-
Kontakt Jonas Chaer om denne bilen
951 59 752 jgc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Opplev ren kraft og teknologisklegenhet med denne nye MG Marvel R Performance 4WD. Dette er ikke bare en bil - det er en opplevelse av kompromissløs ytelse og luksus. Med sitt grå interiør, avanserte navigasjonssystem, 360° kamera, vil du føle deg som en ekte trendsetter på veien.

Nyt enestående komfort med skinnseter med sporty design og setevarmer foran, perfekt for å nyte lange kjøreturer i stil. Med et 665 Nm dreiemoment og tre elektriske motorer forover, vil du oppleve umiddelbar akselerasjon og en maksimal hastighet på 200 km/t på knappe 4,9 sekunder.

Bli fanget av den kraftige lyden fra det innovative Bose lydsystemet og La “Aurora“ rombelysningen skape en unik stemning inne i bilen. Med en rekkevidde på opp til 370 km (WLTP), kan du utforske veiene uten bekymringer om ladestopp.

Tilvalget av Grått skinninteriør legger til en ekstra nyanse av eleganse og viser din unike stil. Med et senket sportsunderstell på 2 mm og firehjulsdrift (4WD) er denne bilen designet for å levere smidighet og presisjon på veien.

Ikke gå glipp av sjansen til å eie en MG Marvel R Performance 4WD - dette er mer enn bare en bil, det er din vei til en inspirerende kjøreopplevelse!

To sett hjul, matter og komplett sett med ladere! Bilen er som ny og kan leveres omgående.


Ta kontakt for mer informasjon eller avtale om visning!

Velkommen til KARS!

AWD-system: MG Marvel R Luxury kommer med bakhjulsdrift (2WD). MG Marvel R Performance kommer med firehjulsdrift (4WD). Performance-modellen er utrustet med en-veis kobling i forbindelse med elmotoren foran, dette innebærer at modellen er firehjulsdreven når man kjører forover. Ved rygging kjører modellen på 2WD og bakhjulsdrift. AWD-systemet kan også kuttes ut ved kombinasjonen lavt batterinivå og lav utetemperatur. Fordelen med dette systemet er raskere akselerasjon og bedre rekkevidde.Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen