MG EHS

Plug-In Hybrid /Pano /Skinn /El-bakluke /360Cam /Krok++
Årsmodell 2021
Km.stand 40 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Nenset
Totalpris 268 900,-
Kontakt Jonas Chaer om denne bilen
951 59 752 jgc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Full utstyrt MG EHS Plug-in Hybrid Trophy modell med en nydelig spec. Fargekombinasjon er delikat og anbefales sett.
Fin mulighet til å få seg en flott bil som skiller seg ut litt.

Toppmodell Luxury med hvit farge utvendig og sort skinninteriør som kler denne utrolig godt!

Komplette sommer og vinterhjul inkludert. Gummi matter inkludert.

Vårt komplette MG-Senter har flere nye MG tilgjengelige både for visning og prøvekjøring, velkommen innom!


Nye MG EHS ladbar hybrid er en større og mere luksuriøs MG der er utstyrt med innovativ drivverksteknologi. En velprøvd 1,5-liters turbobensinmotor (119 kW / 162 hk og 250 Nm) kombineres med en kraftfull elektromotor (90 kW / 122 hk og 230 Nm). Bilen har en total effekt på 190 kW / 258 hk og et maksimalt dreiemoment på hele 370 Nm.

Den nye MG EHS Plug-in Hybrid har banebrytende og svært effektiv drivverks teknologi som gir mulighet til elektrisk kjøring med rekkevidde på opptil 52 km oppgitt og tilhengervekt på opptil 1500 kg. Modellen passer til enhver livsstil.

DET BESTE FRA TO VERDENER
Elektromotoren drives av et litiumionbatteri på 16,6 kWh. Det gir MG EHS ladbar hybrid en maksimal elektrisk rekkevidde på 52 km (WLTP) – helt uten utslipp. Med ombord laderen på 3,7 kW kan batteriet lades helt opp på ca. 4,5 timer på en offentlig ladestasjon (AC). I tillegg har SUV-en regenerative bremser som lagrer energien som frigjøres under bremsing, og bruker den til å optimalisere den elektriske rekkevidden eller redusere drivstofforbruket.

Kreftene fra bensinmotoren og elektromotoren overføres til forhjulene ved hjelp av en avansert girkasse. Bensinmotorens dreiemoment overføres av en 6-trinns automatgirkasse, og kraften fra elektromotoren overføres ved hjelp av en elektronisk drivenhet med fire gir. Sammen blir dette til en 10-trinns automatgirkasse som lar bilen velge det perfekte giret og bytte gir raskt og sømløst, slik at du får ekstra god effektivitet uansett forhold. MG EHS ladbar hybrid har et gjennomsnittlig CO2-utslipp på 43 g/km (WLTP).

NYHET! NÅ MED 7 ÅRS GARANTI / 150.000 KM
MG forlenger garantien til 7 år! Vi er meget opptatt av fornøyde kunder og streber etter å gjøre bilene våre enda bedre. Derfor velger vi å tilby en av de beste nybilgarantier i Norge, med forlenget garanti til 7 år/ 150 000 km.

MASSE KJØREGLEDE
Den ladbare hybriden MG EHS har banebrytende og svært effektiv drivverks teknologi som gir mulighet til elektrisk kjøring – og samtidig mye moro bak rattet. Den høye ytelsen og elektromotorens umiddelbare respons sørger for at MG EHS ladbar hybrid akselererer fra 0 til 100 km/t på bare 6,9 sekunder. Og for maksimalt veigrep er modellen utstyrt med XDS elektronisk differensialsperre.

MODERNE TEKNOLOGI
Det digitale instrumentpanelet på 12,3 tommer er godt synlig bak skinnrattet. Midt på dashbordet finner vi berøringsskjermen på 10,1 tommer. Med den blir det enkelt å betjene infotainment systemet med navigasjon, DAB-radio og sømløs integrasjon av smarttelefon via Apple CarPlay og Android Auto.

ROMSLIG SUV
MG EHS ladbar hybrid er 4574 mm lang, 1876 mm bred og 1664 mm høy, noe som gjør den romsligere enn de fleste konkurrentene i C?SUV-segmentet. Akselavstanden er 2720 mm.

Takket være den smarte utformingen av det elektriske driv systemet er det god beinplass og bredde i baksetet i MG EHS ladbar hybrid. Samtidig har bilen et bagasjeromsvolum på 448 liter, som kan utvides til hele 1375 liter ved å legge ned baksetene. En annen smart funksjon er muligheten til å åpne og lukke den elektriske bakluken fra valgfri høyde.

KRAFTFULL DESIGN
MG EHS ladbar hybrid har en markant design med iøynefallende detaljer som den unike grillen og frontlyktene med «katteaktige» LED-kjørelys. I tillegg skaper de ni LED-enhetene i kjørelysene lyseffekter når bilen låses opp. Eksosrørene, som er plassert på begge sider av en beskyttelsesplate av aluminium, fremhever bilens sportslige egenskaper. MG EHS ladbar hybrid har også dekorative LED-baklykter med integrerte, dynamiske blinklys som fremhever bilens avanserte design.

Designerne har viet mye oppmerksomhet til komfort og kvalitet i kupeen. Dette er spesielt tydelig i finishen, kvalitetsmaterialene og de gode ergonomiske løsningene. Det smarte og innovative interiøret gjør kupeen til et sted der både føreren og passasjerene vil trives. Den romslige og elegante designen og atmosfæren understrekes ytterligere av det 1,19 m2 store Stargazer-panoramasoltaket og ambientebelysningen med hele 64 farger å velge blant. Passasjerene i baksetet får blant annet justerbar seterygg, doble luftventiler, to USB-porter og et nedfellbart armlene med integrert oppbevaringsrom og koppholdere.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen