Land Rover Range Rover Sport

5,0 V8 Supercharged Autobiography /Panorama /Meridian++
Årsmodell 2014
Km.stand 154 900
Girkasse Automat
Avdeling KARS Nenset
Totalpris 699 000,-
Kontakt Jonas Chaer om denne bilen
951 59 752 jgc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Nydelig Range Rover Sport Autobiography med en ekstrem utsyrspakke. En fantastisk bil med en herlig fagekombinasjon. Bilen er kjøpt ny i Norge og holdt godt vedlike. Bilen bør sees og prøves, vennligst ikke sammenlign mot lignende biler med lav utstyrsgrad! Denne er rett og slett lastet med utstyr.

Dette er et skikkelig beist, går som et skudd og høres deretter. Rett og slett for den bilglade entusiasten.

Bilen er kjøpt helt ny i Norge og har blitt kjærlig vedlikeholdt, slik at den fremdeles ser helt ny ut. Med sin mektige V8-motor gir den deg en uforglemmelig opplevelse bak rattet, og lyden fra eksosen vil få hjertet ditt til å slå raskere.

Denne bilen er simpelthen lastet med utstyr som vil tilfredsstille selv de mest kresne. Ta tak i det oppvarmede sportsrattet med som er skinntrukket, og nyt komforten fra de perforerte skinnsetene, som kan justeres elektrisk og til og med massere deg.

Entertainmentsystemet gir deg muligheten til å nyte musikk fra et raffinert lydsystem og holde kontakten med dine nærmeste gjennom den intuitive berøringsskjermen. Du vil også få glede av panoramatak, adaptiv cruise control, parkeringssensorer og mye mer.

Range Rover Sport V8 510Hk Autobiography er ikke bare en bil - den er en livsstil. Ta plass bak rattet og bli med på denne eksepsjonelle kjøreopplevelsen, som vil gi deg en følelse av uovertruffen luksus og komfort.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen