MG Marvel R

Performance AWD /BOSE /Panorama /El.bakluke /360-Kamera
Årsmodell 2022
Km.stand 15 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Nenset
Totalpris 359 000,-
Kontakt Christian Hunkilen om denne bilen
932 15 332 ch@kars.no

Denne bilen er reservert eller solgt.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Pent brukt 1-Eiers MG Marvel Performance AWD nettopp ankommet og klar for omgående levering. Pebble Black metallic med sort interiør innvendig, meget delikat og anbefales sett i virkeligheten. Lav km.stand fint fulgt opp på merkeverksted.


Velkommen om bord, Velkommen til en ny opplevelse. Opplev MG sin nye helelektriske SUV med fremtidsrettet design og kraftfull ytelse.

Toppmodellen av Marvel R Performance med alt utstyr, inkludert matter, 2-sett komplette hjul, gummimatter, ladekabel!

Velkommen til klasseledende sikkerhet, pålitelighet og lang rekkevidde. Til en designfilosofi som kombinerer teknologiske nyvinninger på en forbrukervennlig måte. Velkommen til helelektrisk kjøring med god plass og førsteklasses komfort. Og til enkel tilgang og smarte løsninger. Velkommen til behagelige kjøreopplevelser fra en komfortabel førerplass med god oversikt.

Det avanserte BOSE-lydanlegget med ni høyttalere leverer eksepsjonelt god lyd.
AWD-system: MG Marvel R Luxury kommer med bakhjulsdrift (2WD). MG Marvel R Performance kommer med firehjulsdrift (4WD). Performance-modellen er utrustet med en-veis kobling i forbindelse med elmotoren foran, dette innebærer at modellen er firehjulsdreven når man kjører forover. Ved rygging kjører modellen på 2WD og bakhjulsdrift. AWD-systemet kan også kuttes ut ved kombinasjonen lavt batterinivå og lav utetemperatur. Fordelen med dette systemet er raskere akselerasjon og bedre rekkevidde.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen