MG ZS EV

Luxury R.kamera Panorama Isofix Lav-km Adc Se denne! ++
Årsmodell 2020
Km.stand 24 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 209 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

MG ZS EV 2020-modell med kun 24.000 km! Denne fantastiske bilen er et smykke på veiene, og nå har du sjansen til å eie den.

Bilen er utstyrt med det beste av det beste, inkludert et imponerende rekkevidde på opptil 263 km. Med dette elektriske kjøretøyet kan du nyte enestående kjøreopplevelser samtidig som du bidrar til å bevare miljøet.

MG ZS EV er utstyrt med et praktisk kamera som gjør parkering og manøvrering til en lek. Du vil aldri igjen måtte bekymre deg for ubehagelige møter med hindringer. I tillegg vil du bli imponert over det fantastiske panoramataket som gir en følelse av frihet og gir enestående utsikt.

Kjøretøyet er også utstyrt med komfortabelt skinninteriør, slik at du kan nyte turene dine med stil og komfort. Den avanserte navigasjonssystemet vil veilede deg til din destinasjon uten problemer og gjøre kjøreturen mer praktisk. Og selvfølgelig vil du kunne nyte den beste musikkopplevelsen takket være DAB+.

Bilen er i strøken stand og har blitt godt vedlikeholdt. Den har kun hatt Ãn eier og har en dokumentert servicehistorikk. Du kan være trygg på at du får en bil som gir deg mange gode år på veiene.

Nå har du muligheten til å eie denne strålende MG ZS EV 2020-modellen til en konkurransedyktig pris. Ikke gå glipp av denne sjansen til å eie en slik bil. Kontakt oss i dag for å avtale en prøvekjøring og for å få mer informasjon om bilen.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen