MG Marvel R

Performance AWD Bose Panorama 360 Kamera MG App++
Årsmodell 2022
Km.stand 5 800
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 419 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

MG Marvel R Performance AWD - Enestående kombinasjon av kraft, komfort og teknologi!

Den ultimate bilen for deg som elsker fart, stil og innovasjon. MG Marvel R Performance AWD er nå tilgjengelig, og du vil ikke gå glipp av sjansen til å eie denne fantastiske bilen.

Utstyrt med et avansert “Bose“ lydsystem, vil du få en lydopplevelse uten like mens du kjører gjennom byen eller på landeveien. Nyt favorittlåtene dine med en uovertruffen lydkvalitet som gir deg et helt nytt nivå av musikkopplevelse.

360-kameraet gir deg ekstra sikkerhet og gjør det enkelt å manøvrere i trange parkeringsplasser eller trange gater. Med dette kameraet kan du enkelt ha full oversikt over omgivelsene, og du kan føle deg tryggere enn noensinne.

MG Appen tar bilopplevelsen din til et helt nytt nivå. Med denne revolusjonerende appen kan du koble sammen bilen din med smarttelefonen din og få tilgang til en rekke praktiske funksjoner. Lås opp eller lås bilen, overvåk batteriets ladestatus, og til og med forvarme eller gjør bilen kald- alt dette og mer er nå enklere enn noen gang før.

Bilen er utstyrt med avansert firehjulstrekk (AWD), som gir deg uovertruffen trekkraft og stabilitet uansett hvilke veiforhold du møter. Om det er snø, regn eller glatte veier, vil du alltid føle deg trygg og komfortabel bak rattet.

MG Marvel R Performance AWD er den ultimate kombinasjonen av stil, kraft og teknologi. Ta kontakt i dag for å ordne en prøvekjøring og oppdag hvorfor denne bilen vil forvandle kjøreopplevelsen din for alltid.

Kontakt oss på telefon eller besøk kars.no for mer informasjon.


EU-godkjent frem til Oktober 2026
Nybilgaranti 7år/150.000km helt frem til 28.10.2029


Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen