Jaguar XF

R Sport 2.0D 180Hk Led lys Skinn Head-up Navi Se denne!
Årsmodell 2016
Km.stand 40 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 339 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Jaguar XF R Sport 2.0D

Denne Jaguar XF R Sport er en drømmebil for de som ønsker stil og ytelse. Bilen kommer utstyrt med head-up display, adaptiv cruisekontroll, handsfree, Bluetooth, USB/AUX, adaptive kjørelys, LED kjørelys, parkeringssensor både foran og bak, keyless go, sportsratt med multifunksjon og F1 gir, foranjusterte seter med multifunksjon, interiør sport, skinnseter, ratt oppvarming, rattjustering elektrisk og Isofix.

Opplev den ultimate kjøreopplevelsen i denne Jaguar XF. Denne bilen gir deg både stil og ytelse på veien. Sett deg bak rattet på denne praktfulle bilen og du vil føle deg som en stjerne på veien.

Bilen har blitt godt vedlikeholdt og fremstår i utmerket stand. Kontakt oss for mer informasjon og for å avtale en prøvekjøring.

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.


Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen