Volkswagen UP!

1.0-75Hk Parksensor Dab+ Navigasjon Cruisecontroll ++
Årsmodell 2015
Km.stand 103 700
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 59 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

VW UP 1.0 Bensin 2016 Bluemotion modell med kun 103700 km på telleren står klar for salg!

Ønsker du en pålitelig og økonomisk bil som samtidig er kompakt og enkel å manøvrere i byen? Da er denne VW UP 2016 modellen den perfekte bilen for deg!

Med kun 103700 km på telleren er denne bilen fremdeles i god stand med mange kilometer igjen å kjøre. Den har blitt godt ivaretatt og er fullstendig klar for sitt neste eventyr. Med en kraftig 1.0 liters bensinmotor, vil den levere imponerende drivstofføkonomi og samtidig gi deg den kraften du trenger for daglige pendler.

Denne VW UP-modellen er utstyrt med alle moderne bekvemmeligheter du kan forvente. Aircondition sørger for en behagelig kjøreopplevelse uansett vær. Med elektriske vindusheiser og sentrallås, blir det enkelt å håndtere og sikre bilen din. I tillegg kommer den med avanserte sikkerhetsfunksjoner som ABS-bremser og kollisjonsputer, slik at du kan føle deg tryggere på veiene.

Bilen har en praktisk design og er ideell for bykjøring. Den kan enkelt parkeres selv i de trangeste gatene, og gir deg god oversikt over veien og trafikken takket være responsiv styring og gode siktlinjer.

Ta sjansen til å kjøpe denne fantastiske VW UP 1.0 Bensin 2016 modellen i dag! Med et attraktivt prispunkt og lav kilometerstand, vil denne bilen være et ideelt valg for både førstegangskjøpere og erfarne bilentusiaster. Ikke gå glipp av denne sjeldne muligheten - kontakt oss nå for å avtale en prøvekjøring!


Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen