Mercedes-Benz B-Klasse

200d Automat 4-MATIC 136Hk Skinn Xenon LED Adc Isofix++
Årsmodell 2016
Km.stand 189 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 169 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

En fantastisk Mercedes-Benz B-Klasse 200d 2016-modell med bare 189.000 km på telleren står klar for rask levering!

Denne kraftige bilen leveres med automatgir og 4-MATIC firehjulstrekk som gir deg en smidig og trygg kjøreopplevelse uansett værforhold.

Bilen er utstyrt med en imponerende 136Hk motor som kombinerer kraft og økonomi på en perfekt måte. Du vil oppleve jevn og responsiv akselerasjon, uansett om du kjører i byen eller på motorveien.

Interiøret er foret med luksuriøst skinn, som gir deg en følelse av raffinement og komfort hver gang du setter deg bak rattet. Xenon og LED-lys bidrar til å sikre optimal sikt, selv på mørke veier. Med Isofix-tilkobling kan du enkelt og trygt feste barneseter for å sikre at de minste passasjerene er godt ivaretatt.

Denne Mercedes-Benz B-Klasse 200d 2016-modell har blitt godt vedlikeholdt og er i utmerket stand.

Ta sjansen på å eie denne flotte bilen som gir deg alt du trenger: kraft, komfort og stil. Ikke gå glipp av muligheten til å eie et Mercedes-Benz kjøretøy av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Kontakt oss i dag for å avtale en visning og prøvekjøring av denne Mercedes-Benz B-Klasse 200d 2016-modell.

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen