Toyota C-HR

1.2-116Hk Automat 4wd Eu-2025 Service Cruise Radar ++
Årsmodell 2019
Km.stand 111 800
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 309 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Toyota C-HR 1.2T 116Hk Automat står klar for rask levering!

Denne bilen er godt utstyrt og pent brukt, og er nå tilgjengelig for prøvekjøring. Toyota C-HR-modellen kombinerer stilfullt design med en kraftig 1,2 liters motor og automatgir. Bilens 4x4-funksjon gir ekstra sikkerhet og stabilitet på veien, uansett værforhold!

Bilen er i god teknisk stand og har blitt jevnlig vedlikeholdt. Den har også funksjoner som cruise control og radar for å forbedre kjøreopplevelsen.

Denne Toyota C-HR`n vil sikkert imponere deg med sin smidighet, komfort og pålitelighet. Hvis du er interessert, vennligst ta kontakt for å avtale en prøvekjøring. Vi ser frem til å høre fra deg!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.


Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen