MG 4

Luxury 64KWh 435KM Varmepumpe iSMART 360Kamera Keyless+
Årsmodell 2023
Km.stand 100
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 339 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Bli den stolte eieren av den nesten nye MG 4 Luxury med en imponerende rekkevidde på 435 km (WLTP) og en kraftig 64 kWh batteripakke. Denne fantastiske bilen er utstyrt med toppmoderne funksjoner som vil gjøre hver kjøretur til en luksuriøs opplevelse. Nesten ubrukt bil klar for levering.

Med en innebygd varmepumpe kan du glede deg over behagelig temperatur inne i bilen uansett værforhold. Hold deg varm om vinteren og kjølig om sommeren, uten å bekymre deg for strømforbruket. MG 4 Luxury er virkelig en pioner innen energieffektivitet.

Med iSMART-teknologi tar MG 4 Luxury bilinteraksjon til et helt nytt nivå. Med en brukervennlig touchskjerm kan du enkelt styre alle bilens funksjoner på en intuitiv og enkel måte. Naviger, juster klimaanlegget, stream favorittmusikken din og mye mer - alt med bare noen få trykk på skjermen.

Når det gjelder sikkerhet, er MG 4 Luxury utstyrt med et avansert 360-graders kamera for økt sikt og trygghet. Det blir nå enklere enn noensinne å parkere og manøvrere i trange områder. Enten det er i byen eller på landeveien, vil du alltid ha full oversikt over omgivelsene dine.

Med keyless entry og start er det enkelt å komme inn i bilen og starte motoren uten å måtte fumble med nøkler. MG 4 Luxury gir deg en problemfri opplevelse hver gang du setter deg bak rattet.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å eie en MG 4 Luxury. Ta kontakt i dag for å bestille din egen luksuriøse elbil som kombinerer elegant design, imponerende rekkevidde og avanserte teknologiske løsninger.

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen