MG 5

ELECTRIC Luxury To sett hjul 360 Kamera LED lys ++
Årsmodell 2023
Km.stand 100
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 358 000,-
Kontakt Ary Majed om denne bilen
35 55 55 07 ary@telemarkauto.com
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Luksuriøs MG 5 ELECTRIC til salgs!

Vi er glade for å tilby deg en sjelden mulighet til å bli eier av en flunkende ny 2023-modell av MG 5 ELECTRIC Luxury. Denne fantastiske bilen har kun gått 100 km, og den er i en tilstand som er som ny. Dette er virkelig en unik sjanse til å skaffe deg denne luksuriøse elbilen.

MG 5 ELECTRIC kombinerer stil, komfort og bærekraft på en imponerende måte. Denne modellen leveres med to sett hjul, slik at du kan tilpasse kjøreopplevelsen din etter værforholdene. Enten det er solskinn eller snø, kan du være trygg på at denne bilen takler det.

En av de imponerende funksjonene til MG 5 ELECTRIC Luxury er det avanserte 360-kamerasystemet. Ikke bare vil du oppleve en enklere og tryggere parkering, men du vil også ha full kontroll over omgivelsene dine mens du kjører. Uansett hvor du er på veien, vil du føle deg trygg og trygghet med dette avanserte systemet.

I tillegg er MG 5 ELECTRIC Luxury utstyrt med fremragende LED-lys. Ikke bare forbedrer dette utseendet til bilen betraktelig, men det gir også bedre sikt under dårlige lysforhold. Uansett hvor du kjører, vil du være sikker på at du blir sett og har optimal sikt på veien.

Ikke gå glipp av denne utrolige muligheten til å eie det nyeste innen elbil-teknologi. Ta kontakt med oss i dag for å avtale en prøvekjøring og få mer informasjon om denne fantastiske MG 5 ELECTRIC Luxury-modellen. Vi garanterer at du ikke vil bli skuffet!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen