Volkswagen Golf

e-Golf ADC Navi Ryggekamera 1-Eier Lav Km Velholdt! +++
Årsmodell 2018
Km.stand 34 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 189 900,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Volkswagen Golf e-Golf 2018 modell står klar for rask levering!

Vi har gleden av å tilby deg en utmerket mulighet til å kjøpe en Volkswagen Golf e-Golf 2018 modell. Denne bilen har kun hatt Ãn eier og har kun kjørt 34.000 km. Her får du en velholdt og pålitelig bil som vil ta deg dit du ønsker å dra.

Denne Volkswagen Golf e-Golf er utstyrt med det siste innen teknologi og funksjoner. Du får glede av god navigasjon system og adaptiv cruise, som vil gjøre enhver kjøretur til en sømløs opplevelse. I tillegg kommer den med et ryggekamera og parkerings pilot som gjør parkeringen til en lek.

Med kun 34.000 km på telleren er denne bilen i fantastisk stand. Den har blitt godt vedlikeholdt og gir deg trygghet videre på veien.

Volkswagen Golf e-Golf er kjent for sin pålitelighet og gode kjøreegenskaper. Denne modellen er elektrisk og gir deg en miljøvennlig kjøreopplevelse uten å gå på noe kompromiss når det kommer til ytelse.

Bilen er godt utstyrt og har alt du trenger for en komfortabel kjøretur. Her får du en moderne bil som er klar til å bli din pålitelige følgesvenn.

Ta denne muligheten til å finne din drømmebil til en god pris. Ring oss i dag for å avtale en prøvekjøring og bli begeistret over hva denne Volkswagen Golf e-Golf kan tilby akkurat deg!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen