Land Rover Range Rover Sport

3.0SDV6 306HK AUTOBIOGRAPHY Sjekk utstyr! Må Sees! ++
Årsmodell 2016
Km.stand 181 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 519 000,-
Kontakt Houssain Khaled om denne bilen
41 47 42 34 hk@bruktbilforum.as
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Range Rover Sport 3.0SDV6 306HK AUTOBIOGRAPHY 2016 modell med kun 181.000 km på telleren.

Denne fantastiske bilen har nettopp vært inne til storservice, inkludert skifte av begge registerreimer, multireim og en inspeksjon. I tillegg er det nylig skiftet en ny turbo, og motoren er optimalisert for bedre ytelse og lavere drivstofforbruk. Bilen er i utmerket stand og yter helt perfekt.

Range Rover Sport kommer i en delikat fargekombinasjon og er fullastet med utstyr. Den er kjøpt ny i Norge og har vært godt vedlikeholdt av samme eier siden den ble kjøpt. Dokumentasjon for påkostede verkstedbesøk foreligger.

Denne fantastiske bilen må sees og prøves for å virkelig bli verdsatt. Fargekombinasjonene kommer best frem i virkeligheten.

Ta kontakt for visning eller mer info!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen