Lexus ES

300H Eksklusiv bil som byr på herlig komfort! Bør sees!
Årsmodell 2021
Km.stand 8 800
Girkasse Automat
Avdeling KARS Nenset
Totalpris 499 000,-
Kontakt Jonas Chaer om denne bilen
951 59 752 jgc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Lexus ES 300H - en luksuriøs luksus sedan med dristig design og fantastifull teknologi som går i ett. Rett og slett en Premium bil og langt foran sine konkurrenter i samme segment!

Her får du en bil med fantastisk utseende, luksuriøs og sportslig å kjøre samtidig som den kan stilles inn på “comfort“ og du har en herlig cruiser.
En forførende bil med kjørekomfort og kvalitetsfølelse fra første stund, rett og slett en nytelse å sitte bak rattet på denne.

Bilen er kjøpt ny i Norge hos Lexus. Gått i privatsjåfør tjeneste en kort periode. Såvidt innkjørt bil som oppleves herlig på alle måter.

Bilen er har nybilgaranti på 5år/200.000km fra førstegangsregistrering dato.

Står klar for rask levering, har du noen spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi tilbyr deg de beste avtalene og skreddersyr alt tilpasset ditt behov. Ikke la denne flotte Lexus ES 300H gå fra deg! Velkommen til oss i avdeling Skien.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen