Ford Focus

1.5TDCi AUT. 120HK VIGNALE /B&O /Webasto /Keyless /HUD+
Årsmodell 2019
Km.stand 60 800
Girkasse Automat
Avdeling KARS Nenset
Totalpris 229 000,-
Kontakt Marius Olsen om denne bilen
48842644 mo@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

NORGES DESIDERT BESTE KJØP PÅ EN SJELDEN FOCUS EcoBlue VIGNALE MED FLOTT SPEC!!

Lyst på en Ford Focus men ikke en helt vanlig modell? Denne skiller seg ut og oppleves meget riktig med masse flott utstyr.

Vi har etter vår mening den rette og definitivt en av de fineste på lager hos oss i avdeling Skien. Dette er en tøff bil med en sprek 120hk motor og den herlige og tidløse fargekombinasjonen. Sjekk utstyret i denne flott bilen. Kjøpt ny i Norge, ryddig eierhistorikk og fulgt godt opp hos Ford merkeverksted.

Vi har lagt inn mange flotte bilder som speiler denne herligheten fra alle vinkler men anbefaler at du ser den selv for riktig inntrykk.
Rett og slett en herlig bil til en meget god pris, her gjelder det å smi mens jernet er varmt.

Meget godt holdt topputgave Ford Focus Vignale med fjernbetjent dieselvarmer.

Bilen ble EU-Godkjent 16.01.2023 og skal ikke inn før 16.01.2025.

Alle servicer fulgt.

Resterende nybilgaranti 5 år / 100000km fra f.reg. dato.

Står klar for rask levering hos oss i avdeling Skien. Er det noen spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt for å sikre deg denne godbiten. Velkommen!

Bilen har mye utstyr - noen høydepunkter:

Adaptive Cruisekontroll - Trykk på knappen på rattet, bilen holder selv farten du ønsker samt at den bremser for bilen foran deg. Dette er en funksjon som er behagelig på langkjøring, samt at det er drivstoffbesparende.

Webasto/varmer - Bilen varmes opp til valgfritt tidspunkt. For eksempel tidlig morgen før jobb, slik at man kommer til varm bil uten snø eller is som er tildekket vinduene.

Bluetooth telefonsystem - Mobilen kobles enkelt opp til bilens blåtannsystem. Via bilens stereoanlegg snakker du i telefon, helt lovlig. Du har også tilgang til mobilens telefonbok via skjermen i bilen.

Ryggekamera - Når bilen settes i revers vil du via et integrert kamera ha full oversikt over hva som befinner seg i området bak bilen. Dette vil også forenkle parkering.

Parkeringssensor - Du vil få et visuelt og hørbart varsel inne i bilen om du rygger mot en gjenstand. Forenkler vanskelige parkeringer.

Tonede vinduer fra b-stolpe - Dette gir bilen et eksklusivt preg. I tillegg som det begrenser innsyn til kupèen samt at den innvendige temperaturen reduseres på varme og solrike dager.

Adaptive Led lys - Gir deg ekstremt godt lys i mørket, lysene følger bilens retning slik at vegbanen alltid er opplyst. Fullt lysene slås automatisk på om det er mørkt ute, samt at de dimmer automastiks ned om det kommer bil i mot.

Streaming/overføring av musikk - Her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilens lydanlegg.

Navigasjon - Tast inn din destinasjon i bilen mediasystem, skjermen i bilen vil gi instruksjoner om hvordan du kommer frem til destinasjonen din. Perfekt for deg som kjører mye på ukjente plasser eller som er mye på bilferie.

Nøkkelfritt system - Bilen åpnes, lukkes og startes helt uten nøkkel. Nøkkelen oppbevares i for eksempel lommen eller veska. Om en ønsker kan en også bruke nøkkelen på normal måte.

B&O Play - Bang & Olufsen lydsystem for premium lyd, tilpasset hver enkelt Ford modell. Slik at alle i i bilen kan glede seg over den samme altomsluttende lydopplevelsen.

Apple CarPlay - Lar deg speile mobilen mot skjermen i bilen. Har du for eksempel Spotify kan du spille av favoritt spillelistene dine direkte fra skjermen.

Oppvarmet frontrute - Ren frontrute med raskt oppvarmingssystem. Bare trykk på en knapp og ultratynne tråder vil varmes opp for å fjerne is og dugg fra frontruten samt hjelpe til å fjerne is fra viskerne. Systemet virker på sekunder, selv om det er minusgrader ute.

Dørkantbeskyttelse - Forhindrer bulker og riper. Det er fort gjort å smelle døren inn i ting på trange parkeringsplasser, men om du åpner døren kommer en beskyttelsesklaff ut for å beskytte lakken på bilen din og de som står ved siden av deg.

Ford Easy Fuel - For trygg fylling av drivstoff. Dette gjør det nesten umulig å fylle feil drivstoff på bilen din, fordi feil munnstykke på bensinpumpen ikke vil passe.

Parkeringsassistent - Aktiv parkeringsassistent bruker ultrasoniske sensorer for å måle parkeringsplassen og sjekke om bilen din får plass. Dernest vil datamaskinen manøvrere deg på plass. Biler hjelper deg også ut av luken.

Filskiftevarsler - Filskiftevarsler bruker et forovervendt kamera til å registrere om du uforvarende kjører ut av filen. Deretter advarer bilen deg med vibrasjon i rattet og en advarende melding. Om føreren ikke reagerer vil bilen styre trygt tilbake i filen.

Trafikkskiltgjenkjeninng - Ser veiskiltene du kanskje går glipp av. Identifiserer skilt både i veikanten og over veien, faste eller midlertidige. Et ikon for fartsgrensen vises på instrumentpanelet og endres hver gang du kjører forbi en ny fartsgrense.

Regnsensor - Vindusviskerne starter automatisk når regn faller på frontruten, og øker hyppigheten ved større vannmengder

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen