Jaguar X-TYPE

2.1 V6 156HK Premium /Skinn /Navi /Soltak /Cruis /Klima
Årsmodell 2003
Km.stand 170 000
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Nenset
Totalpris 39 900,-
Kontakt Christian Hunkilen om denne bilen
932 15 332 ch@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Vi har nå for salg en Jaguar X-Type Toppmodell. Bilen er komfortabel og kommer med mye flott utstyr, fargekombinasjon er klassisk engelsk i mørk utvendig farge med beige/brunt interiør. Allsidig bil med manuell gir i mellomstor klassen.

Bilen er EU-Godkjent til 30.09.2024 . Her er det mye komfort og solid følelse. Det medfølger sommerhjul på alufelg og ett sett med vinterhjul også på alufelg. Bilen har lav kjørelengde sammenlignet med tilsvarende biler og i lys av alder synes vi denne tilsynelatende ser veldig pen og velholdt ut.

Det er dog rustent under, bilen er godkjent slik så skal ok for nå samt det kommer en gul motorlampe iblant når man bruker cruisecontrolen.

Bilen er klar for rask levering og kan etter ønske besiktiges hos oss i avdeling Skien. Har du noen spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi hjelper deg så godt vi kan og tilbyr deg de beste avtalene skreddersydd etter ditt behov. Velkommen!

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen