Mitsubishi Outlander

2.0 PHEV HYBRID /Skinn /Krok /Keyles /Linjevarsel /Crus
Årsmodell 2014
Km.stand 302 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Nenset
Totalpris 99 000,-
Kontakt Christian Hunkilen om denne bilen
932 15 332 ch@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Leveres med en fersk kontroll og ny EU-godkjenning til 30.05.2025.

En fin og kompakt Mitsubishi Outlander Plug in hybrid. Bilen har gått i taxi næring frem til 264.000km i 2019 og stort sett hatt langturer. Etter det har den blitt brukt av privatperson frem til den nylig kom til oss i bytte på ny bil.

Velholdt bil med topp utstyrsnivå og riktige farger. Her er det en fin mulighet for de som ønsker seg en SUV med god bakkeklaring og behagelig komfort.
Se bilde serien for å se hvor godt utstyrt denne bilen er. I bildeserien ser man også bilde av servicehefte som viser service intervallene som er utført uavbrutt kun hos merkeverksted, etter dette som forklart over har siste eier siden 2019 utført servicer årlig.

Dette er et godt kjøp, så ikke nøl med å ta kontakt for å sikre deg denne flotte Outlanderen!

Bilen står klar for rask levering hos oss i avdeling Skien og kan besiktiges når det passer deg. Har du noen spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg så godt vi kan og tilbyr deg de beste avtalene skreddersydd for ditt behov. Velkommen til oss for en hyggelig handel.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen