Mercedes-Benz CLA

180 AMG Shooting Brake /Norsk /Lav km /Panorama /LED+++
Årsmodell 2018
Km.stand 57 800
Girkasse Automat
Avdeling KARS Nenset
Totalpris 259 000,-
Kontakt Christian Hunkilen om denne bilen
932 15 332 ch@kars.no

Denne bilen er reservert eller solgt.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Vi har nå fått inn en flott og meget tøff Mercedes CLA 180 Bensin Shooting Brake med AMG pakke på lager. Denne er særdeles godt utstyrt og kommer i delikat fargekombinasjon. Må oppleves, fargen kler denne utmerket når det kommer til alle detaljer og linjer som fremhever seg i denne kombinasjonen!

Bilen er kjøpt ny hos Mercedes merkeforhandler i Telemark og fulgt opp hele veien. EU-Godkjent il utgangen av desember 2024!
Står på org. AMG sommerhjul for å fremheve resterende AMG detaljer samt fine vinterhjul. Bilen er bare helt fantastisk å se på og kjøre.

Dette er en facelift utgave med massevis av utstyr som en slik bil bør ha, her gjelder det å være raskt ute for å sikre seg en av Norges flotteste CLA.

Lakken er strøken, det er skiftet en del deler og lakkert opp etter en forsikringsjobb. Alt utført hos autorisert lakkverksted.

Bilen står klar for rask levering hos oss i avdeling Skien og kan overtas omgående. Har du noen spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi hjelper deg så godt vi kan og tilbyr deg de beste avtalene skreddersydd etter dit behov. Velkommen til oss for en hyggelig handel.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen