Volkswagen Golf

1.6TDi 4-Motion 105HK Se Km.stand /Cruise /Radar /PDC++
Årsmodell 2014
Km.stand 45 000
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Nenset
Totalpris 159 000,-
Kontakt Christian Hunkilen om denne bilen
932 15 332 ch@kars.no

Denne bilen er reservert eller solgt.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

NORGES DESIDERT BESTE KJØP PÅ EN MEGET BRA UTSTYRT VW GOLF 1.6TDi 4-MOTION MED LAV KM.STAND! KUN 1-EIER!

En flott og velholdt VW Golf TDI med en meget innholdsrik utstyrspakke og ryddig historikk. Dette er en påkostet utgave med masse ekstrautstyr. Bilen er kjøpt ny i Norge og hatt ryddig eier og servicehistorikk siden!

Populær og moderne bil med lav kjørelengde, spenstig motorvariant med 105hk som leverer bra med krefter og bruker meget lite drivstoff.
Her har man også 6-trinn manuell gir som gjør at den er lettkjørt til både korte og lengre turer.

Bilen er kontrollert og godkjent til utgangen av september 2023 men kan ved rask avgjørelse leveres med nylig utført kontroll og dermed godkjenning til 30.05.2025. Her gjelder det å være raskt ute hvis du jakter en velholdt Golf med ryddig historikk og ikke minst fantastisk farge og utsyrs-kombinasjon.

Bilen står klar for rask levering hos oss i avdeling Skien og kan overtas omgående. Har du noen spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi hjelper deg så godt vi kan og tilbyr deg de beste avtalene skreddersydd etter dit behov. Velkommen til oss for en hyggelig handel.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen