Land Rover Range Rover Sport

3.0SDV6 306HK AUTOBIOGRAPHY Spekket & Delikat. Må sees!
Årsmodell 2016
Km.stand 181 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Nenset
Totalpris 529 000,-
Kontakt Christian Hunkilen om denne bilen
932 15 332 ch@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Hvis vi innleder med 3.0-SDV6, 306HK samt Autobiography på toppen av det hele så bør nok de som er på jakt etter en slik bil vite hva dette dreier seg om, og for de som ikke er overbevist enda anbefaler vi å se litt nærmere på dette beistet. Krefter i overflod og komfort som få andre kan matche!


Nylig vært inne til storservice inkludert skifte av begge registerreimer komplett med løpehjul, Multireim, og fått en inspeksjon. Det er også skiftet ny turbo på bilen.
Bilen er i god stand og fungerer helt utmerket. Det er egr delete samt optimalisert for at den skal yte bedre og få forbruket vesentlig ned. Går meget godt og fungerer helt perfekt.


Nydelig Range Rover Sport Autobiography med en fantastisk utstyrspakke. En fantastisk bil med en delikat fargekombinasjon. Bilen er kjøpt ny i Norge og blitt holdt meget godt vedlike av samme eier helt siden. Påkostet en del hos merkeverksted, dokumentasjon foreligger.

Bilen bør sees og prøves, denne kan ikke beskrives med tekst og bilder! Rett og slett fantastisk bil lastet med utstyr. Det flotteste er fargekombinasjonene som kommer best frem i virkelighet.

Bilen er EU-kontrollert og godkjent frem til 02.februar 2025 og fremstår som leveringsklar. Du er velkommen til oss i avdeling Skien for en hyggelig bilopplevelse

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen