Toyota Avensis

1.8i 147HK Aut. /Skinn /Panorama /Cruise /Navi /Kamera+
Årsmodell 2014
Km.stand 124 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Nenset
Totalpris 139 000,-
Kontakt Christian Hunkilen om denne bilen
932 15 332 ch@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

- OUTLET - FØRSTEMANN TIL MØLLA -

Her har du muligheten til å sikre deg denne bilen allerede idag. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon.

Fin og sjeldent godt utstyrt Toyota Avensis. Bilen er velholdt og har god historikk. Kjøpt ny i Norge og hatt ryddig 2-eiers historikk siden ny!
Her får man mye bil til en meget god pris!

Moderne og romslig stasjonsvogn med masse utstyr står klar for omgående levering. Bilen har en etter vår mening riktig og delikat fargekombinasjon sammen med en meget innholdsrik utstyrspakke som inneholder masse kjekt og moderne utstyr.

Sjeldent man finner en så godt utstyrt Avensis med Automatgir og den driftsikre 1.8i motoren med hele 147hk!
Dette er et godt kjøp på en populær stasjonsvogn!

Vi nevner noe: Navigasjon, Ryggekamera, Del-Skinnseter, Elektrisk korsrygg justering, Isofix, Cruisecontrol, Skinnratt med multi taster samt F1 giring på ratt, Kjørecomputer, Dobbelsonet klima, Setevarmere, El.vinduer og speil samt el.innfellbare sidespeil, Aux-in, Blåtann Audio ++ Utstyrsliste kan avvike.

Bilen står klar for rask levering hos oss i avdeling Skien og kan overtas omgående. Har du noen spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi hjelper deg så godt vi kan og tilbyr deg de beste avtalene skreddersydd etter dit behov. Velkommen til oss for en hyggelig handel.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen