Toyota Prius

AWD Executive 177HK /Navi /Kamera /HUD /Xenon /JBL +
Årsmodell 2020
Km.stand 52 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Nenset
Totalpris 238 900,-
Kontakt Christian Hunkilen om denne bilen
932 15 332 ch@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Her får du en meget lekker og gunstig Toyota Prius Hybrid Executive AWD! Bilen er meget godt utstyrt og ser velholdt og pen ut.

Servicer er fulgt og stemplet i boka som avbildet. Siden ny har denne kun hatt 1 eier.

Dette er et meget godt kjøp hvis du er på jakt etter en trygg og moderne bil. Svært mye utstyr som er sikkerhetsrelatert samt mange finesser som kun de nyeste premiumbilene har!

Vår bil har blant annet Radar foran som forhindrer uhell, Parkeringssensorer foran og bak med selvparkerings hjelp, Filskifte varsler, Keyless nøkkelfri bruk av bilen, Dobbelsonet klima, Trådløs lading av Tlf, El. korsrygg justering, Head Up Display, DAB radio, Navigasjon av største typen, Ryggekamera og ikke minst JBL premium sound system +++

Du er velkommen til oss for en hyggelig overlevering av denne flotte bilen! Er det noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med vårt salgsteam. Her gjelder utrykket et bilde sier mer enn tusen ord! Vi ønsker deg velkommen til oss i avdeling Skien og ser frem til å levere deg denne flotte bilen.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen