Nissan Leaf

40kWh TEKNA 1-Eier /Se utstyr /360 Kamera /Navi /Skinn+
Årsmodell 2018
Km.stand 141 500
Girkasse Automat
Avdeling KARS Nenset
Totalpris 139 000,-
Kontakt Christian Hunkilen om denne bilen
932 15 332 ch@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Vi har nå for salg en tøff Nissan Leaf TEKNA med fin fargekombinasjon. Disse blir solgt raskt og etterspørselen etter Norsk kjøpte biler med service historikk er foretrukket. Vær raskt ute for å sikre deg denne flotte Leafen. Blank og fin, tidligere lakkbeskyttet.
Kjøpt ny i Norge og kun hatt 1-eier!

Ikke uten grunn at denne er populær, stort bagasjerom (435liter) lang rekkevidde og masse innovativt sikkerhets utstyr.

Bilen leveres med gjenværende 8år/160.000 garanti på batteriet.

Sitat diverse Nissan Leaf skriv:

Noe av det som er positivt å trekke frem i denne bilen er kjørekomfort og plass. Dette er en bil til sammenligning med andre modeller som er laget for å være elektrisk. Det vil si for deg at det er mer plass og og alt er tilpasset for å være elektrisk. Her har du plass til hele familien og bagasje!

Bilen kan lades på 10A-32A kurs, samt hurtiglading på ca 45min (0-80%)

Av utstyr du kommer til å bli glad i:
Carplay gir deg nyeste mote innen tilkobling for mobil. 360 kamera rundt hele bilen gjør parkering til en lek. Navigasjon som har innebygget kart og finner tilgejngelige ladepunkter. Seter og detaljer som gir god sittekomfort. LED hovedlys, kjørelys og langlys gode lys som også trekker mindre strøm enn halogen. Adaptive cruisecontrol holder valgt avstand og fart til bilen foran, genialt i køkjøring! Fører assistanse ved kjøring på oppmerket vei “kjører bilen selv.“ Blindsonevarsling varsler deg om biler i blindsonen. E-pedal kjør kun med en pedal +++ mye mer.

E-PEDAL
Nå har du muligheten til å kun bruke en pedal når du kjører. Med e-Pedal kan du øke farten, redusere farten og bremse med en enkel, problemfri bevegelse. Slipper du pedalen vil bilen automatisk bremse, samt regenerere strøm og tråkk på pedalen for å øke hastigheten. Enklere blir det faktisk ikke!

NISSAN PROPILOT
Her kombineres flere sikkerhetsfunskjoner når du er ute å ferdes på veien. Intelligent nødbremsing varsler deg hvis du må redusere farten og vil bremse for deg ved behov for å unngå kollisjon. Intelligent cruisekontroll hjelper deg med å unngå hakkete kjøring og opprettholder en jevn hastighet og bestemt bestemt avstand til bilen foran. Bilen er også utstyrt med blindonevarsler som varsler deg dersom du har bil i blindsonen.


INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR
Fire kameraer som gir deg et 360' fugleperspektiv av din bil og det som er rundt bilen. Da kan du enkelt manøvrere deg på trange steder. Hvis det er noe som beveger seg i nærheten, blir du varslet oyeblikkelig. Sensorene på sidene bak bilen oppdager biler som krysser bak deg og vvarsler deg om dette.

TRAFIKKSKILTGJENKJENNING
Er du usikker på hva fartsgrensen er når du kjører, fortvil ikke. Nissan Trafikkskiltgjenkjenning leser veiskilt og viser fartsgrensen på det digitale informasjonsdisplayet mens du kjører. En funskjons som sparer deg for unødvendige bøter

UTSTYR VERDT Å MERKE:
- Navigasjon
- DAB
- Ryggekamera
- 360kamera
- Setevarmere foran
- Oppvarmbart ratt
- Sommer- og vinterhjul medfølger.
- Apple CarPlay og Androide Auto
- Parkeringssensor foran og bak.
- Parkeringspilot
- USB og AUX tilkobling
- BOSE Stereo
- Bluetooth audio / handsfree
- Mulighet for å hurtiglade
- Led lys
- Carwings

Utstyrsliste kan være mangelfull eller ukorrekt fra tidligere annonserte biler i vårt system. For korrekt liste vennligst ta kontakt eller etterspør liste.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen