Renault Megane

1.5DCI 110HK Automat. Outlet, rep objekt.
Årsmodell 2011
Km.stand 245 300
Girkasse Automat
Avdeling KARS Nenset
Totalpris 12 990,-
Kontakt Jonas Chaer om denne bilen
951 59 752 jgc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Vi har nylig byttet inn denne bilen.

Vi har begrenset kjennskap til bilen og den selges på våre outlet premisser. Neste frist for godkjent EU-kontroll 31.03.2024

Vi ønsker å være ærlig med deg;
- For at du ikke skal føle deg lurt ved kjøp av denne bilen, er det viktig for oss å opplyse deg om at bilen ikke er taksert før innbytte. Muligheten for skjulte feil og mangler kan være tilstede da vi har begrenset kunnskap om bilens tilstand. Vi syns at du skal besiktige bilen og prøvekjøre før du kjøper den.

Bilen selges som forevist med de eventuelle feil og mangler som måtte foreligge ved risikoens overgang. Vi råder til at kjøper gjør seg tilstrekkelig kjent med bilen og dens kvalitet, og kan ikke påberope seg eventuelle mangler i etterkant.
Kjøper du en bil i denne prisklassen med tanke på alder og kilometerstand må du alltid ta høyde for at det vil komme påkost i nær fremtid.


Dette er vårt OUTLET-KONSEPT:

Vi er ærlige med deg. Vi har begrenset kunnskap om bilen du kjøper hos oss, og derfor får du kjøpt den til en rimelig penge. Du må regne med at bilene vi selger i vårt OUTLET-KONSEPT vil medføre kostnader til reparasjoner og vedlikehold i en størrelsesorden som ligger en del over hva det koster å vedlikeholde en helt ny bil. Dette er fordi både bruk og tidens tann har medført slitasje på bilen.

Biler som omsettes i Outlet omfatter gjerne biler i lavere prisklasser, eldre biler, biler utenfor nybilgaranti, biler med høy kilometerstand, biler med ukjente faktorer som ukjent eller manglende eier-, bruks, og servicehistorikk, leasing biler, leiebiler, m.m.

Bilen du kjøper hos oss er brukt, biler vi har lite kunnskap om og bilene selges derfor til en gunstig pris uten tilstandsrapport med redusert reklamasjonsmulighet.

Bilen reserveres ikke, og selges heller ikke usett. Førstemann til mølla.

Vindusheis h.s defekt
Bryter til vindusåpner knekt v.f
Motor sliter med og starte
Bærekule begge sider framme stor slakk
Hjullager h.s framme stor slakk
Bremsekaliper framme begge sider henger
Utslitte br.klosser og br.skiver framme og bak
Feil på girkasse, vil ikke i 1 gir
IKKE PRØVEKJØRT PGA FOR STOR HJULLAGER SLAKK


Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen