Mercedes-Benz CLA

180 AMG Shooting Brake /Cruis /Norsk /Navi /LED /Kamera
Årsmodell 2018
Km.stand 133 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Nenset
Totalpris 199 900,-
Kontakt Jonas Chaer om denne bilen
951 59 752 jgc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Vi har nå fått inn en flott og meget tøff Mercedes CLA 180 Bensin Shooting Brake med AMG pakke på lager. Denne er særdeles godt utstyrt og kommer i delikat fargekombinasjon. Må oppleves, fargen kler denne utmerket når det kommer til alle detaljer og linjer som fremhever seg i denne kombinasjonen!

Bilen er kjøpt ny hos Mercedes merkeforhandler og fulgt opp. Leveres både ferdig Eu godkjent, og med fersk service!
Står på org. AMG sommerhjul for å fremheve resterende AMG detaljer samt originale Mercedes vinterhjul. Bilen er bare helt fantastisk å se på og kjøre.

Dette er en nydelig utgave med massevis av utstyr som en slik bil bør ha, her gjelder det å være raskt ute for å sikre seg en av Norges flotteste CLA.

Bilen står klar for rask levering hos oss i Skien og kan overtas omgående. Har du noen spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi hjelper deg så godt vi kan og tilbyr deg de beste avtalene skreddersydd etter dit behov. Velkommen til oss for en hyggelig handel.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen