Volkswagen Multivan

CALIFORNIA 2.5TDi 174HK 4-Motion Kun 3-Eiers historikk!
Årsmodell 2007
Km.stand 202 000
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Nenset
Totalpris 389 000,-
Kontakt Ali Khaled om denne bilen
97 18 51 39 ak@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Flott, fleksibel, snåp og sporty camping-bil. Tar seg godt fram under aller fleste forhold. Ble kjøpt ny like før avgiftene til Staten føk i været og prisene ble så høye at de ble uselgelige i Norge. Dette er da en av de siste modellene - Her med en delikat fargekombinasjon og 4-Motion firehjulsdrift systemet til VW som fungerer helt utmerket. Sete trekk har alltid vært på og seter under er som man ser av noen få illustrasjonsbilder vi har lagt ved (beige).

Full utstyrspakke slik Møller kunne tilby for modellen den gangen. Denne ble i sin tid kjøpt ny hos VW i Olso og har blitt tatt godt vare på av voksene eiere helt siden! Servicer er dokumentert og all vedlikehold stemplet opp i serviceheftene.

Denne er meget ivaretatt, kosmetisk hel og pen sett i lys av årsmodell og kjørelengde. Noen få flekker som er behandlet finner man men ellers svært pen og velholdt. Her ligger alt til rette for en fantastisk sommer tur!

Fleksibel 4-hjulsdrift. Kjøkken med 2 kokebluss, oppvaskbenk og kjøleskap. Vanntanker. 2 soveplasser nede og 2 på hemsen. Når hevetaket står oppe, kan himlingen løftes slik at det blir full ståhøyde inne i kupeen. Framsetene vendes bakover, et klaffbord trekkes ut og man får en fin sittegruppe. 2 komfortable camping-stoler som er innfelt i bakluken kan tas ut sammen med camping-bord innfelt i sideporten.

Takstativ som følger vippe-taket er godt egnet til kano med mer...

To webastoer, den ene som støttevarmer, den andre som ekstra kupevarmer når motoren er slått av. Det er fjernstyrt Webasto med fjernkontroll også.
Kupevarmerene kan lett programmeres til “ferdig avviset bil“ og kan dessuten fjernstyres. Skinn i ratt og gear-kule. Isolerte vinduer i bo-delen. Lett betjente rullegardiner +++

Stereo/GPS Pioneer AVH-Z5100 DAB som med carplay (Tilkobling av telefon og deling av innhold, gps etc)


Begge hjulsett er bra med masse mønster.

Ordinære service-intervall er for øvrig 30.000 km. Motoren har ikke registerreim/kjende, men et vedlikeholdsfritt tannhjulsystem.

Bilen varsler automatisk når det er tid for service.

*
Nylig vært på service der bl.a. følgende er utført :
-skiftet pakninger mellom turbo og eksosmanifold, samt EGR kjøler
-skiftet pakninger og kondensator AC-anlegg fra tidligere lekkasjer
*
Bilen har ellers fulgt serviceprogram og har komplett utfylt servicehefte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen