Mazda 3

2.0 M Hybrid Adc 360 R.kamera Multimedia Headup Lav-Km
Årsmodell 2019
Km.stand 54 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 235 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Bli med på en spennende bilreise med vår ny ankommede Mazda 3 med 2.0L Bensin motor Dette er en 2019 modell som kun har gått 55.000 km.

Denne bilen er en perfekt kombinasjon av stil og ytelse, og er en av de bedre bilene på markedet i denne aktuelle prisklassen. Mazda 3 har et sportslig og moderne design som vekker oppmerksomhet på veien og gir en rå kjøreopplevelse.

Innvendig er den rikelig utstyrt med teknologiske funksjoner som navigasjonssystem, ryggekamera, Bluetooth og et lydanlegg av høy kvalitet. Dette gir deg en komfortabel og underholdende kjøreopplevelse.

Mazda 3 har også markedsledende sikkerhetsfunksjoner inkludert kollisjonsvarsling, filskiftevarsling og automatisk nødbrems. Dette sørger for at du som sjåfør kan kjøre trygt og sikkert på veien.

Bilen er god stand etter som tidligere eiere har ivaretatt vedlikeholdet og servicene.

På toppen av alt dette, er prisen på bilen overkommelig og billig i forhold til hva du får, slik at du kan unne deg denne elegante bilen uten å måtte tømme lommeboken din.

Ta sjansen på å se bilen selv og kjenn på kjøreopplevelsen – vi lover at du vil bli imponert!

Bilen er tilgjengelig for visning og prøvekjøring nå. Kontakt oss for mer informasjon eller kom innom for en titt. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne din nye drømmebil.

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.


Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen