BMW X3

2.0I-150HK Manuell 4X4 Eu-2024 Ny Service Outlet! +++
Årsmodell 2006
Km.stand 164 000
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 49 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

BMW X3 2.0I 4x4 står klar for omgående levering!

Bilen er EU-godkjent frem til 2024 og har nylig gjennomgått en omfattende service for å sikre at den er i topp stand. Sånn at du kan være trygg på at du får en pålitelig samt godt vedlikeholdt bil.

Vennligst merk at bilen selges uten noen form for garanti på grunn av sin kjørelengde og alder. Dette gir deg uansett muligheten til å sikre deg et flott kjøretøy til en god pris.

Ta sjansen på å eie denne BMW X3 2006-modellen som vil få deg til å skille deg ut på veiene. Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten - kontakt oss i dag for å avtale en prøvekjøring!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.


Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen