Skoda Octavia

1.6TDI 105HK 4x4 H.free Bluetooth P.sensor Isofix +++
Årsmodell 2014
Km.stand 157 000
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 99 900,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Skoda Octavia 2014 modell 1.6Tdi 105Hk 4x4

Denne flotte Skoda Octavia fra 2014 er nå tilgjengelig for salg. Med sin pålitelige 1.6Tdi motor og 4x4 kjøreegenskaper, vil denne bilen gi deg en fantastisk kjøreopplevelse uansett veiforhold.

Bilen er utstyrt med en rekke praktiske funksjoner som vil gjøre hverdagen din enklere. Med H.free Bluetooth kan du enkelt koble til din mobiltelefon og håndtere samtaler mens du kjører, uten å bli distrahert. Parkering blir også en lek takket være P.sensor som hjelper deg med å manøvrere inn i trange parkeringsplasser. Isofix sikrer at barneseter kan monteres sikkert og enkelt.

En ekstra bonus er de komfortable varmesetene, både foran og bak. Du og passasjerene dine vil sette pris på den ekstra varmen i kalde vintermåneder.

Service er fulgt hele veien, og alle serviceintervaller er overholdt. Alle nødvendige vedlikeholdsarbeider er utført for å sikre at bilen er i optimal stand.

Det er viktig å opplyse at det forekommer en ulyd fra differensialen. Dette er noe som bør utredes og repareres av en kvalifisert tekniker. Videre har skiver og klosser blitt byttet her hos oss. Bilen er fult kjørbar. Ellers ingen feil.

Vognkort del 1 ligger trygt i bilen hvis den skal til eksport, og vil være klar for overlevering til riktig kjøper.

Ikke gå glipp av sjansen til å eie denne fantastiske Skoda Octavia 2014 modellen med 1.6Tdi 105Hk motor og 4x4 kjøreegenskaper. Ta kontakt i dag for mer informasjon eller for å avtale en prøvekjøring.

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.


Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen