Ssangyong Tivoli

115Hk 4x4 Lav-km R.kamera Dab+ Velholdt! S+V Se denne!
Årsmodell 2016
Km.stand 81 156
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 125 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Ssangyong Tivoli or LUVI 2016 modell 115Hk 4x4 med lav kjørelengde og fantastiske funksjoner. Denne bilen er nøye vedlikeholdt med alt servicearbeid fulgt.

Bilen er utstyrt med det nyeste innen teknologi, inkludert ryggekamera som gjør parkering til en lek. Du får også glede av DAB+ radio, som gir deg krystallklar lyd og et bredt utvalg av radiostasjoner.

Ssangyong Tivoli or LUVI er kjent for sin imponerende 4x4-ytelse, som gjør den perfekt for norske værforhold og gir deg trygghet på veien. Med 115Hk motor, vil du oppleve en jevn og responsiv kjøreopplevelse.

Lakkfinishen er generelt i god stand, selv om det kan være noen mindre bruksspor. Dette påvirker ikke bilens generelle utseende, som fortsatt vil skille seg ut på veien.

Bilen har kun gått 81156 km, noe som er relativt lavt for en bil av denne modellen. Dette betyr at du vil kunne nyte mange flere pålitelige og problemfrie mil med denne flotte bilen.

Ta kontakt for å avtale en tid for å se nærmere på denne Ssangyong Tivoli 2016 modellen.

Du vil ikke bli skuffet over dens kjøreegenskaper og funksjonalitet.

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen