MG 4

Luxury 435KM iSMART 360Kam Adc Varmepumpe Se denne!! ++
Årsmodell 2022
Km.stand 15 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 315 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

MG 4 Luxury 2022-modell med imponerende 435KM rekkevidde Står klar for rask levering!

Bilen er utstyrt med moderne og luksuriøse funksjoner som sikrer en komfortabel kjøreopplevelse. Med en romslig og elegant innvendig kabine, vil du nyte hvert øyeblikk bak rattet. Denne bilen har også en praktisk varmepumpe som bidrar til å spare energi ved bruk av klima!

MG 4 Luxury har en sterk og pålitelig el-motor som leverer imponerende ytelse, og med sin elektriske drivlinje er den også miljøvennlig. Kombinasjonen av høy kraft og lang rekkevidde gjør denne bilen ideell for både hverdagspendling og lengre turer.

Bilen er helt ny og leveres med full fabrikkgaranti. Du trenger ikke bekymre deg for uforutsette problemer. MG 4 Luxury vil være din pålitelige følgesvenn i mange år fremover.

Ikke gå glipp av sjansen til å eie denne fantastiske bilen.

Ta kontakt nå for å avtale en prøvekjøring, og opplev hva MG 4 Luxury virkelig har å tilby. Mulighet for en videre service avtale ved kjøp!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.


Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen