Mini Cooper

Countryman 1.6D ALL4 Cruise Dab+ Delskinn PDC Navi ++
Årsmodell 2015
Km.stand 117 000
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 149 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Mini Cooper 1.6D ALL4 2015 modell står klar for eventyr!

Denne Mini Cooper er en drøm på hjul med sin stilige design og kraftige kjøreegenskaper. Med fantastisk kjørekomfort og økonomisk diesel motor, er denne bilen perfekt for deg som ønsker en urbant anlagt bil med et snev av eventyr i bakhodet.

Bilen kommer med et bredt spekter av moderne funksjoner som vil gjøre kjøreopplevelsen enda mer behagelig og underholdende. Hold hendene på rattet og nyt turen med inkludert cruise control og Bluetooth-tilkobling, som lar deg motta og foreta samtaler mens du kjører på en sikker måte.

Enten du befinner deg i byen eller på landeveien, vil den innebygde navigasjonen veilede deg på riktig vei til din destinasjon uten problemer. Aldri mer vil du gå deg vill! Og med parkeringssensorer og delskinninteriør blir du omgitt av både luksus og praktisk funksjonalitet når du er på farten.

Hva som virkelig skiller ut denne bilen er dens ettertraktede Europa-godkjenning som strekker seg helt frem til juli 2025. Du kan reise hvor som helst uten bekymring for tekniske begrensninger.

Sist, men ikke minst, er denne Mini Cooper 1.6D ALL4 2015 modellen vedlikeholdt i henhold til produsentens anbefalinger, noe som sikrer at den alltid yter optimalt. Servicehistorikken er fullstendig og følger med bilen.

Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å eie en Mini Cooper 1.6D ALL4 2015 modell. Ta kontakt i dag for en prøvekjøring og bli kjent med alle de utrolige egenskapene denne bilen har å tilby.


Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.


Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen