Mini Cooper

1.6D 110Hk ALL4 Cruise Dab+ H.free Navi Service ++
Årsmodell 2016
Km.stand 132 604
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 139 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Mini Cooper 1.6D 2016 modell står klar for omgående levering!

Vi har gleden av å tilby deg en Mini Cooper 1.6D fra 2016 med bare 132.600 kilometer på telleren. Dette praktfulle kjøretøyet vil ta deg med på spennende eventyr med stil og komfort.

Mini Cooper er kjent for sin imponerende ytelse og pålitelighet, og denne modellen skuffer ikke. Med sine 110Hk er det kraft under panseret som vil ta pusten fra deg. Denne modellen er også utstyrt med ALL4-systemet, som sikrer optimalt veigrep og kontroll under alle kjøreforhold.

Kjøringen blir også en nytelse med cruise control-funksjonen, som lar deg slappe av og nyte turen uten stress. Og med Dab+ og handsfree-systemet kan du også glede deg over enestående lyd og telefonsamtaler uten å miste fokus på veien.

Ikke nok med det, denne Mini Cooper-modellen er også utstyrt med navigasjonssystemet, slik at du alltid finner veien uansett hvor du måtte befinne deg. Og takket være servicenotatene har du ekstra trygghet i at bilen har blitt godt tatt vare på.

Denne Mini Cooper 1.6D 2016-modellen er virkelig en komplett pakke med stil, ytelse og funksjoner. Ta tak i sjansen til å eie dette fantastiske kjøretøyet i dag!

Ta kontakt med oss for å avtale en prøvekjøring eller for å få mer informasjon. Vi ser frem til å hjelpe deg med å realisere drømmen om å kjøre denne strålende Mini Cooper-modellen.

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.
Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen