Volkswagen T-Roc

2.0TSi 190HK R-Line 4-Motion DSG ADC Panorama Se denne!
Årsmodell 2019
Km.stand 159 500
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 319 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Volkswagen T-Roc 190HK R-Line 2.0TSi 2019 modell klar for omgående levering!

Bli den heldige eieren av denne fantastiske Volkswagen T-Roc med alle de ønskede funksjonene og tilleggene du kan tenke deg! Denne 2019-modellen kommer med imponerende 190HK og en pålitelig 2.0TSi-motor. Med 159500km på telleren er den fortsatt i god stand og klar til å gi deg mange gode turer fremover.

Denne T-Roc er utstyrt med R-Line Pluss-pakke, noe som gjør den ekstra stilig og sporty. Med et sportsunderstell og progressiv styring kan du virkelig nyte kjørefølelsen. Panoramasoltak gir en luftig og lys interiøropplevelse, mens Rear View ryggekamera gjør parkering og manøvrering enklere.

Praktisk er det også å ha et avtagbart tilhengerfeste. Enten det er behov for å trekke en campingvogn, båt eller henger, er du klar for oppgaven. Navigasjonssystemet Discover Media sørger for at du alltid finner veien, mens Keyless Access gjør det enkelt å låse opp og starte bilen uten å lete etter nøklene.

Denne bilen er utstyrt med en transportpakke, slik at du enkelt kan frakte dine eiendeler. Elektrisk åpning og lukking av bakluken gjør det bekvemt å laste inn og ut av bagasjerommet. 19“ Suzuka felger med 225/40 R19-dekk passer perfekt til R-Line/Sport-pakken, og gir bilen et eksklusivt utseende.

Setepakken inkluderer et nedfellbart passasjersete foran, som gjør det mulig å frakte lange gjenstander. Korsryggstøtte sørger for ekstra komfort på lengre kjøreturer. Sikkerhetspakken er også inkludert, slik at du kan kjøre trygt og sikkert. Med de mørke setene ser interiøret også moderne og stilig ut.

Ikke gå glipp av denne sjansen til å eie en Volkswagen T-Roc med alle de ønskede funksjonene. Ta kontakt i dag for å avtale en visning og prøvekjøring!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.


Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen