Ford Fiesta

1.2 82Hk Manuell Isofix H.free Aux Eu-2024 Outlet ++
Årsmodell 2013
Km.stand 159 000
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 39 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Vi har en flott Ford Fiesta 1.2 Bensin 82Hk 2013 modell til salgs!

Den har gått nå 159.000km og er utstyrt med manuell girkasse. Denne bilen har noen små kosmetiske skjønnhetsfeil, men er ellers i god stand.

I tillegg til sine kjøreegenskaper er den utstyrt med Isofix-fester, handsfree tilkobling, aux-inngang og er EU-godkjent til Februar 2024.

Vi har nylig utført service på bilen og byttet olje og oljefilter, kupefilter og luftfilter. I tillegg har vi skiftet bærekulen på begge sider foran, samt stabilitetsstaget og endeledd på høyre side foran.

Denne Ford Fiesta tilbys til en konkurransedyktig pris, tatt i betraktning av de små kosmetiske feilene. Ta turen innom oss i dag for å se nærmere på denne flotte bilen!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen