Volkswagen UP!

1.0 75Hk Manuell Navi H.free Cruise Service Se denne! +
Årsmodell 2015
Km.stand 30 500
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 89 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Volkswagen UP! 2015 modell i en vakker rød farge!

Denne fantastiske bilen har kun gått 30.500km, og er i utmerket stand. Med en fin 1.0 motor med 75Hk og manuell gir, vil du få en kjøreopplevelse som er både kraftig og smidig.

Bilen er utstyrt med innebygd navigasjonssystem og hands-free funksjonalitet, som gjør det enkelt og praktisk å finne veien og holde kontakten mens du er på farten. Cruisekontrollen gjør lange kjøreturer mer behagelige, og lar deg slappe av mens du cruiser nedover veien.

Service på denne bilen er fulgt hele veien, og det finnes god dokumentasjon som bekrefter at den har blitt tatt godt vare på. Den er også EU-godkjent helt frem til august 2024, så du kan være trygg på at den oppfyller alle sikkerhetsstandarder.

Denne Volkswagen UP! er virkelig et blikkfang med sin flotte røde farge. Du vil definitivt skille deg ut på veien, samtidig som du nyter en stilfull og moderne design.

Ikke gå glipp av sjansen til å eie denne flotte bilen! Ta kontakt i dag for å avtale en visning og prøvekjøring.

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen