Nissan Qashqai

2.0dci 150Hk 4x4 Panorama R.kamera Cuise Eu-2025 ++
Årsmodell 2009
Km.stand 143 000
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 69 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no

Denne bilen er reservert eller solgt.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Nissan Qashqai 2009 Modell står klar for rask levering!

Denne flotte Nissan Qashqai er din perfekte følgesvenn på veien. Med en kraftig 2.0dci motor og 150Hk under panseret, vil du oppleve en dynamisk kjøreopplevelse hver gang du setter deg bak rattet. Den robuste 4x4 funksjonen sørger for at du kan takle ulendt terreng med selvtillit.

Denne Qashqai-modellen har også mange komfort- og teknologifunksjoner som vil heve kjøreopplevelsen til et nytt nivå. Med et panorama tak, kan du nyte den vakre utsikten uansett hvor du kjører. Bakovervendt kamera gir deg full kontroll ved rygging, og cruise control gjør lange kjøreturer mer behagelige og avslappende.

Vi har nylig gjennomført en fullstendig EU-kontroll på denne bilen, og den er nå gyldig helt frem til august 2025. I tillegg har vi utført en nylig service på kun 143.000 kilometer, slik at du kan være trygg på at bilen er i god stand og klar for nye eventyr.

Denne Nissan Qashqai er også rikelig utstyrt med alt du trenger for komfort og bekvemmelighet. Ta turen innom og oppdag funksjoner som navigasjonssystem, Bluetooth-tilkobling, klimaanlegg og mye mer.

Ikke gå glipp av muligheten til å eie denne flotte Nissan Qashqai. Ring oss i dag for en prøvekjøring og la deg imponere over denne allsidige og pålitelige bilen.

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen