Kia Sportage

2.0 CRDI GT-Line 4WD Navi Kamera Panorama JBL Krok+++
Årsmodell 2016
Km.stand 128 000
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 259 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Kia Sportage 2016-modell GT-Line 4WD som kun har kjørt 128.000 km står klar for ny eier!

Ønsker du å oppleve kjøreglede og komfort i en elegant og stilfull SUV? Da er vår Kia Sportage 2016-modell perfekt for deg. Denne imponerende bilen er utstyrt med alt du trenger for å glede deg over hver eneste kjøretur.

Med sin 2.0 CRDI-motor er bilen kraftig og effektiv, og gir deg en spennende kjøreopplevelse. Med firehjulstrekk er du alltid trygg på veien, uansett vær- og veiforhold. Med navigasjonssystemet kan du enkelt finne frem til din destinasjon, mens kameraet hjelper deg med å parkere trygt og presist. Det imponerende panoramataket gir deg en følelse av romslighet og gir en fantastisk utsikt til både deg og passasjerene.

For de som setter pris på god lyd underveis, har Kia Sportage 2016 GT-Line modellen et JBL-lydsystem av høy kvalitet. La deg rive med av din favorittmusikk mens du cruiser rundt i denne luksuriøse bilen.

Denne Sportage-versjonen inkluderer også et hengerfeste, som gjør det mulig å ta med seg utstyr og tilhengere med letthet. Enten det er for en familietur eller for å frakte tunge gjenstander, vil denne bilen være din pålitelige følgesvenn.

Bilen har gått 128.000 km og er fortsatt i utmerket stand. Den er godt vedlikeholdt og klar for nye eventyr. Med sitt stilige utseende og høykvalitetsutstyr vil denne Kia Sportage garantert tiltrekke seg oppmerksomhet uansett hvor du kjører.

Ikke gå glipp av sjansen til å eie en Kia Sportage 2016-modell med alt dette fantastiske utstyret. Ta kontakt med oss i dag for å avtale en prøvekjøring. Vi er sikre på at du vil bli imponert!

Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg med å bli den stolte eieren av en Kia Sportage 2016-modell!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflekterer vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen