Volvo V40 Cross Country

1.6D 114Hk Automat Panorama Cruise Service Lav-km! ++++
Årsmodell 2015
Km.stand 93 000
Girkasse Automat
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 159 000,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Vil du oppleve en fantastisk kombinasjon av stil, komfort og ytelse? Da bør du ikke gå glipp av vår Volvo V40 Cross Country 2015-modell! Denne bilen er utstyrt med en kraftig 1.6D-motor som yter hele 114Hk, kombinert med automatgir som gir en jevn og komfortabel kjøreopplevelse.

Bilen har lav kilometerstand på kun 93.000km, og siste service ble utført ved 91.000km. Dette betyr at du kan være trygg på at bilen er godt vedlikeholdt og klar for nye eventyr.

Volvo V40 Cross Country skiller seg ut med sitt sportslige design og robuste utseende. Denne modellen inkluderer også et panorama soltak som gir en fantastisk utsikt og skaper en lys og luftig atmosfære i kupeen. Enten du cruiser gjennom byen eller tilbringer helgen på landeveien, vil du alltid oppleve en behagelig og stilfull kjøretur.

Bilen er også utstyrt med en rekke funksjoner som gjør kjøreopplevelsen enda bedre. Panoramautsiktet kompletteres med cruise control som gjør lange turer mer avslappende og komfortable. I tillegg kan du glede deg over den beste servicekvaliteten, da bilen har blitt vedlikeholdt nøye gjennom hele sin levetid.

Ikke gå glipp av sjansen til å eie denne flotte Volvo V40 Cross Country 2015-modellen. Ta kontakt med oss i dag for å avtale en prøvekjøring og oppdag hvorfor denne bilen er en favoritt blant bilentusiaster. Vi garanterer at du ikke vil bli skuffet!

Vi ser frem til å høre fra deg!

Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen