Kia Sportage

1.6 Gdi 135HK LED Navi Cruise Kamera Krok Se KM!!
Årsmodell 2015
Km.stand 72 500
Girkasse Manuell
Avdeling KARS Klyve
Totalpris 179 900,-
Kontakt Joachim Aas om denne bilen
95302975 jc@kars.no
Reserver du bilen har du forkjøpsrett i 2 timer *. Du vil bli kontaktet av vårt salgsteam i løpet av kort tid.

Bestill prøvekjøring

Vi prøver å tilpasse oss din ønsket dato sålangt det lar seg gjøre.

Reserver bil


* Reservering er en manuell prosess. Det kan skje at bilen er reservert via kontaktskjema før det er registrert i våre systemer. Det er da førsteman som har sendt inn skjemaet som får forkjøpsrett.

Beskrivelse

Velholdt Kia Sportage 1.6 GDI 2015 - Kun gått 72.500km og meget godt utstyrt!

Vi har gleden av å tilby deg en flott mulighet til å bli eier av en fantastisk Kia Sportage 1.6 GDI fra 2015! Denne velholdte bilen har kun gått 72.500 kilometer og er et perfekt valg for deg som ønsker komfort, stil og pålitelighet.

Under panseret på denne Kia Sportage finner du en kraftig 1.6 liters GDI-motor, som yter hele 135Hk. Kombinert med den smidige manuelle girkassen og 2wd-drivsystemet, vil du oppleve en jevn og sporty kjøreopplevelse. Bilen har også Isofix-fester, som gjør det enkelt å sikre barneseter trygt og trygt.

Denne Kia Sportage-modellen er godt utstyrt med navigasjonssystem, slik at du enkelt kan finne veien til enhver destinasjon. Cruise controll gjør langkjøring mer behagelig og ryggekameraet gir deg full oversikt over omgivelsene ved parkering. Du vil virkelig sette pris på dette praktiske utstyret!

I tillegg har denne Kia Sportage nylig gjennomgått EU-godkjenning og er gyldig frem til august 2025. Du kan derfor være trygg på at bilen er i toppstand og klar for nye eventyr på veiene.

Bilen befinner seg i utmerket stand, både mekanisk og kosmetisk. Den har blitt grundig vedlikeholdt og har dokumentert servicehistorikk. Du vil bli imponert over hvor godt bilen har blitt tatt vare på.

Prisen er attraktiv og konkurransedyktig for en Kia Sportage av denne kvaliteten. Ta kontakt med oss i dag for å avtale en prøvekjøring og oppdag hvorfor denne bilen er det beste valget for deg!

Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg lykke til med ditt bilkjøp.


Velkommen til KARS!

Telemark Auto som vi er kjent for, har gjennom mange år bygget opp en sterk posisjon i Norge innfor bruktbil. For å bedre kommunisere hva vi gjør og hva vi står for, er vi nå glade for å kunngjøre at vi har endret navn fra Telemark Auto til KARS. Dette navneskiftet reflektere vårt fokus på biler generelt, både nye og brukte.

Ikke riktig prisklasse?

Dra i slideren for å velge et budsjett som passer deg.

Finn biler til denne prisen